Financieel onafhankelijk??

Ik heb een manier gevonden om financieel onafhankelijk te worden. Ik zat diep in de ellende … veel schulden, uitweg zag ik niet … en alles wat ik probeerde (oa geld lenen van vrienden en familie) mislukte totaal. Het wachten was op een totale bankroet ..

Inmiddels was ik begonnen aan bitcoin, anderhalf jaar geleden toch al € 1000,00 in geinvesteerd. (Had het beter kunnen gebruiken voor afbetalen van schulden, maar de drang naar het ‘verdienen’ van geld was belangrijker.. hoe stom kon je zijn. Anderhalf jaar later was er nog 40% over … ook daar zat geen schot meer in de zaak .. ellende alom en waar (en wanneer) zou het eindigen….

In mijn zoektocht naar oplossingen, vond ik een klein regeltje ..
“..Elke dag 6% profit, voor de rest van je leven ..”

Ik ben me gaan verdiepen in deze website en elke dag opnieuw ben ik bij mezelf ten rade gegaan of dit waar is / kan zijn. Ik bleef lezen over het onderwerp en de drang om mee te springen op deze rollende trein werd groter en groter.

Uiteindelijk kon ik mezelf niet meer inhouden en heb een account aangemaakt. Zodra ik een account had heb ik een eerste storting gedaan. Natuurlijk niet te groot, want ik wist niet of het wel zou werken… en meer geld verliezen kon niet..

En zo begon mijn avontuur waar ik niet van zou weten waar het ging eindigen.

Wil je meer weten … klik dan HIER